Individuele begeleiding:

  • Mailcontact of kort telefonisch contact gratis
  • Individuele coaching jong-volwassene 1 uur:  € 75,– 
  • Individuele coaching voor ouder(s)  1,5 uur:  € 90,-
  • Ouderbijeenkomsten ‘Opvoeden vanuit verbinding’ (groepstraject 5 bijeenkomsten à 2 uur ) € 250,- voor 1 persoon. Voor een (ouder)koppel € 400,- 

Vergoeding van de begeleiding is mogelijk, ik ben unyk is gecontracteerd bij de gemeente Súdwest-Fryslân. Hiervoor is wel een verwijzing van de huisarts of het gebiedsteam nodig.
En dankzij een fijne samenwerking met “HBpunt”, is het voor (hoog)begaafde en hooggevoelige  (& strong-willed) kinderen, jongeren en hun ouders uit heel Friesland ook mogelijk om begeleiding/ zorg van ik ben unyk vergoed te krijgen. Ook hiervoor is een verwijzing van de huisarts of een gebiedsteam nodig. Voor meer informatie hierover kun je contact met mij opnemen via simone@ikbenunyk.nl 

Een gemaakte afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd. Voor een vergeten of niet tijdig geannuleerde afspraak wordt € 55,- p/u  in rekening gebracht.

Betalingsmogelijkheden
Ik besef dat het niet voor iedereen eenvoudig is om de begeleiding te bekostigen. Mochten de kosten een reden zijn je niet aan te melden, neem dan contact met mij op. Dan gaan we kijken naar de mogelijkheden.