Regelmatig start ik een groepstraject:Voor vrouwen met eet- en gewichtsproblemen.

Een traject waarin jij centraal staat. Wie ben je en wat is jouw verlangen? Om een evenwichtige relatie met eten te krijgen en weer in verbinding met jouw unyke-zelf te zijn.

In dit traject nodig ik je uit tot zelfreflectie, zodat voor jou zichtbaar wordt welke patronen jou ondersteunen en belemmeren bij het veranderen van je eetgedrag. Maar ook om te ontdekken welke functie eten voor jou heeft en wat jouw gewicht jou eigenlijk wil vertellen.

In 7 bijeenkomsten van 2 uur zullen verschillende onderwerpen besproken worden op basis van de persoonlijke intakegesprekken welke vooraf plaats vinden. Zo wordt het een maatwerktraject en kan dat waar jij behoefte aan hebt aan bod komen. Ook zal ik opdrachten, creatieve- en gevoelsoefeningen inzetten.
Het grote voordeel van een groepstraject is de verbinding aangaan met de groep, elkaar kunnen spiegelen en de mogelijkheid om ervaringen met elkaar te delen. Dit groepstraject bestaat uit 4 – 5 deelneemsters, waardoor er voldoende aandacht is voor jouw individuele proces.

Aankomende data: 
22 oktober, 29 oktober, 5 november, 12 november, 19 november,  26 november, 10 december (+ intakegesprek vooraf)
Tijd: 9.30 – 11.30 uur
Voor meer informatie en aanmelding: simone@ikbenunyk.nl of 06-57782767